Hemsida Webbshop

Din hemsida är ditt skyltfönster.
Och din bästa säljare.

I dag söker de allra flesta på nätet när de behöver en vara eller tjänst. Tänk då om de inte hittar ditt företag överhuvudtaget? Har du funderat på hur många affärsmöjligheter du har gått miste om?
Eller har du redan en sida som är omodern och som kanske t o m innehåller felaktig information bara för att det är både krångligt och dyrt att uppdatera den?

Din hemsida är också ditt skyltfönster! Det är det första dina kunder ser när de söker information och det kan påverka hur de fattar sina beslut. Alla företag behöver en snygg, lättnavigerad hemsida som fungerar lika bra i datorn som i mobilen och surfplattan.

Varför krångla till det i onödan?
Du kanske bara behöver en enklare presentation av ditt företag på nätet. En snygg startsida med en presentation av företaget och en kontaktsida räcker hur långt som helst! Och vill du komplettera eller lägga till mer senare, så är det enkelt gjort.

Nu kan du själv ”bygga din egen hemsida”. En hemsida består av olika byggblock som sätts ihop efter just ditt företags behov. Klicka på knappen nedan för att se exempel på hur det kan se ut och vad de olika byggblocken kostar.
Känns det besvärligt? Ingen fara, ta kontakt så får du hjälp med att sätta ihop din hemsida efter dina önskemål.

Tufft i pandemitider?
Kan en webbshop vara lösningen?

Har du funderat på att komplettera din verksamhet med en webbshop? De flesta tror att det är både kostsamt och besvärligt att starta försäljning på nätet. Inget kan vara mer fel. Vi använder oss av Woocommerce, en smart e-handelsplattform som passar de allra flesta. Primadesign samarbetar med en webbshopsexpert för att kombinera det bästa av två världar, design och funktion.